90 minutter for Agger og Kuyt

Daniel Agger og Dirk Kuyt fikk 90 minutter med landslagsspill i kveld. Innhopp for Aquilani.

Daniel Agger ledet Danmark som kaptein i kveldens 2-0 seier over Sverige i København. Liverpool-stopperen var på banen i samfulle 90 minutter av privatlandskampen, og spilte en solid match. Han var også involvert i danskenes første mål. Agger tiltrakk seg oppmerksomheten til to svenske forsvarspillere da han gikk opp i en hodeduell, og dermed fikk Nicklas Bendtner fritt spillerom til å sette ballen i mål lenger bak i feltet.

Dirk Kuyt spilte hele kampen da Nederland måtte nøye seg med 0-0 i en privatlandskamp mot Sveits i Amsterdam. Liverpool-spilleren hadde kampens første sjanse, men hans skudd fra 25 meters hold etter fire minutters spill gikk utenfor. Kuyt hadde også en skudd som gikk utenfor etter en times spill. Han pådro seg et gult kort etter 58 minutters spill.

Utlånte Alberto Aquilani kom inn fra innbytterbenken etter 62 minutter da Italia gjestet Polen for privatlandskamp i Wroclaw. Italienerne vant 2-0. Begge målene ble scoret før Aquilani entret banen.