Adam angrer ikke på at han forlot Skottland

Charlie Adam sier i et intervju med BBC Sport Scotland at han ikke angrer på at han forlot Rangers for å spille i engelsk fotball, og karakteriserer seg selv som heldig som har kommet til Liverpool.

- Når du får lov til å gå inn på treningsbanen i Liverpool hver dag, gjør du det med et smil om munnen. Jeg er så glad for at jeg har fått muligheten til det, uttaler Adam mens han er på landslagsoppdrag med Skottland.

- Det var en drøm som gikk i oppfyllelse når jeg fikk sjansen til å spille på høyeste nivå i Premier League, og jeg er veldig heldig som har fått muligheten til å spille for Liverpool, legger han til.

- Det er er ikke mange som får en slik sjanse. Du må ha litt hell med deg, og jeg fikk mitt gjennombrudd i Blackpool. Jeg hadde en gruppe spillere rundt meg som hjalp meg.

- Det var vanskelig å forlate Rangers, for skotsk fotball var den eneste jeg kjente fra innsiden. Jeg trodde aldri jeg skulle dra til England. Men jeg var heldig som gikk til riktig klubb, med riktig manager og med den rette spillergruppen.

- Jeg ønsker ikke å rakke ned på toppserien i Skottland, men den engelske Premier League har noen av de beste spillerne i verden. Så det er med skotsk fotballs beste interesse i tankene, at jeg alltid anbefaler folk å dra til England for å spille. Jeg tror det er bra for landslaget at vi har flere spillere som spiller i England enn i Skottland.

- England har den beste ligaen, hvor du møter de beste spillerne, som gjør at du blir bedre. Jeg er heldig som har fått sjansen til å spille der. Jeg har modnet og vokst opp siden jeg forlot Rangers. Dersom du er lykkelig utenfor banen, er du også lykkelig på banen. Jeg er etablert, og trives med det.

- Når Kenny Dalglish ringte og sa at han ønsket meg, var det ikke noe vanskelig valg å ta. Jeg synes det er flott at han er tilbake i fotballen, og jeg tror han trives med det.