Adam ber om transfer

Tabloidavisen Mirror melder at Charlie Adam skal være i ferd med å legge inn en transfersøknad hos Blackpool, for å tvinge frem en overgang til Liverpool etter at The Seasiders i går avslo et bud på £4.5M fra Anfield-klubben for midtbanespilleren.

Skotten er misfornøyd med at Blackpool-manager Ian Holloyway og styreformann Karl Oyston har avslått budet fra Liverpool. Adam har blitt lovet av Holloway at Liverpool var et av lagene han kunne få gå til. Likevel har budet fra Anfield-klubben blitt avslått.

Mirror hevder at Blackpool-kapteinen er sjokkert over avslaget. 25-åringen skal ha diskutert sin fotballfremtid med familie og venner i går kveld. Han vil nå be om å få forlate Blackpool, selv om det vil koste ham mye penger.

- Charlie bryr seg ikke om pengene. Han ønsker bare å gå til Liverpool. Hvordan kan noen stoppe ham, undrer en kilde som står Adam nær.

Blackpool skal ønske hele £8M for sin store stjerne, men ettersom midtbanespilleren kun har halvvannet år igjen av sin kontrakt på Bloomfield Road er det lite sannsynlig at Liverpool vil finne seg i en slik verdsetting.