Adam glad debutant

Charlie Adam kom inn i pausen mot Guangdong Sunrave Cave til sin debut for Liverpool FC. Han synes de røde spilte en bra kamp tatt i betraktning at det var første kamp for sesongen.

- Det var fint å debutere for Liverpool. Det var tøft med været og luftfuktigheten, men jeg synes det var en god arbeidsøkt for oss. Det var bra for meg å få spille 45 minutter, sier Adam til Liveproolfc.tv.

- Jeg klødde etter å komme inn. Det er alltid vanskelig å komme inn i andre omgang, men jeg synes vi spilte veldig bra til tider. Pasningsspillet var bra. Tatt i betraktning at det var første kamp så synes jeg vi gjorde det bra.

- Det var et fint øyeblikk å ta på meg den røde trøyen for første gang. Straks jeg visste at sjansen til å komme til denne klubben dukket opp, var jeg henrykt. Jeg var meget ivrig etter å komme til denne klubben.

- Jeg er veldig takknemlig overfor manageren og Damien Comolli for at de hentet meg hit. Nå vil jeg prøve å komme i form til ligastarten.

- Jeg føler meg ok. Vi har litt over en måned før sesongen starten, så jeg har nok av tid til å komme i form. Vi skal fortsette å jobbe hardt og bli klare til sesongstart.

Charlie Adam hyller supporterne i Asia.
- Når du kommer til en klubb som Liverpool, forventer du å ha mange supportere. Vi har det over hele verden. Uansett hvor du reiser i verden, så representerer du Liverpool FC.  Det er en ære for meg å være i denne klubben. Jeg kan ikke vente på neste kamp.