Adam ser frem til duellen mot Murphy

Charlie Adam ser frem til duellen mot tidligere Liverpool-spiller Danny Murphy, og håper å vinne midtbanekrigen på Craven Cottage i kveld.

- Danny Murphy har fortsatt en høy stjerne i Liverpool FC, og grunnen til det er at han er en klassespiller. Danny er en veldig, veldig god fotballspiller, og de to kampene hvor jeg møtte ham med Blackpool i fjor var trolig de to vanskeligste kampene jeg spilte, sier Adam til Liverpoolfc.tv.

Skotten håper at Liverpool kan opprettholde sin gode borteform, og plukke tre poeng på Craven Cottage.

- Uansett hvor du spiller hen vet du at bortekamper er vanskelige. Men dersom vi kan reise til London og få med oss poengene, slik vi har gjort i det siste, vil det være viktig, slår han fast.

- Vi har gjort det bra i London denne sesongen, og blant annet vunnet mot Arsenal og slått Chelsea to ganger, så forhåpentligvis klarer vi å vinne over Fulham også. Vår kamp mot Manchester City, som vi burde ha vunnet, og mot Chelsea i midtuken, viste at vi beveger oss i riktig retning.

- Jeg tror det blir en åpen kamp. Fulham har en god manager og et godt lag, men dersom vi klarer å prestere på samme nivå som guttene gjorde mot slutten av forrige sesong, er vi trygge på at vi kan få et godt resultat i form av en seier.

Maxi Rodriguez gjorde hat-trick mot Fulham i fjor, og Adam ser ikke bort i fra at argentineren kan komme på scoringslista også i kveld.

- Vi snakket om dette med Maxi her om dagen. Han har gjort ti mål på ni kamper fra start, noe som er fantastisk. Vi tar med glede i mot et nytt hat-trick fra ham, dersom han får spille. Det hadde vært hyggelig. Så lenge han kutter ut den dansen han fremførte mot Chelsea vil jeg være fornøyd!

Adam kommenterer også trekningen av semifinalene i Carling Cup, hvor Liverpool trakk Manchester City.

- Det blir to spesielle kamper. Det fine for oss er at returkampen går på vår hjemmebane, og jeg tipper det blir som en Champions League-kveld på Anfield. Umiddelbart etter trekningen skjønte jeg at stemingen i den kampen kommer som å bli slik som den har vært i Champions League-kamper. Det blir en fantastisk stemning. Forhåpentligvis klarer vi å gjøre det bra i den første kampen, slik at grunnlaget er lagt for en stor kveld.

- Manchester City er et topplag. De har vært det beste laget så langt denne sesongen, og derfor topper de tabellen. Men dette skal avgjøres over to kamper. Det blir ikke lett, men jeg synes vi matchet dem bra på Anfield i forrige uke. Til tider spilte vi strålende fotball, og burde ha vunnet kampen.

- Selv til bortekampen mot Chelsea tirsdag kveld hadde vi 3000 fans på plass i London for å støtte oss. Dette like etter City-kampen. Det viser hvorfor denne klubben er en av de beste i verden. Forhåpentligvis kan vi belønne supporterne gjennom godt spill og avansement etter to kamper.