Adam ser frem til Gerrard-comeback

Charlie Adam ser frem til at Liverpool-kaptein Steven Gerrard skal gjøre comeback etter sine langvarige lyskeproblemer, selv om det vil true hans egen plass på laget.

- Jeg ser frem til å ha Steven tilbake. Han er en klassespiller som alle kjenner til. Hver eneste gang noen nevner navnet hans, så smiler de, fordi de vet hvor god han er, uttaler Adam til Liverpoolfc.tv.

- Det kan bety problemer for meg personlig, for når han kommer tilbake vil han ønske å spille akkurat som alle andre. Jeg må bare spille så bra som mulig i de kommende kampene, og når Steven er klar for å komme inn på laget er det opp til manageren å avgjøre hvem som må vike plass, legger han til.

- Han er en klassespiller, og alle lag ønsker å ha sine beste spillere i startelleveren.

Adam synes at samarbeidet med Lucas Leiva på Liverpools sentrale midtbane har fungert svært bra så langt.

- Han er også en klassespiller. En brasiliansk landslagsspiller. Det er mange gode spillere i denne troppen, noe som gjør det lettere for deg å komme inn på laget. Du har så mange gode spillere rundt deg, som kan hjelpe deg.

- Jeg tror det er årsaken til at vi har spilt en god del bra fotball denne sesongen. Det at vi har så mange gode spillere i troppen.

- Vi fant tonen umiddelbart. Forhåpentligvis fortsetter det slik resten av sesongen, og at vi blir bedre for hver uke som går.

Skotten hyller også Luis Suarez.

- Luis er en spiller fra øverste hylle. Han gjør vårt liv enkelt, og det er en fornøyelse å spille sammen med ham. Når vi i Blackpool spilte mot Liverpool forrige sesong, hadde de Fernando Torres som sin største stjerne, men han forlot klubben, og klubben har kjøpt smart. De fikk tak i Luis, og han har forsvart prislappen som ble satt på ham. Han er en klassespiller som bare vil bli bedre og bedre, noe som er flott for oss.