Adam stortrives i klubben

Charlie Adam er innrømmer at han fortsatt klyper seg selv i armen når han hver dag kjører inn porten til Liverpools treningsfelt. Midtbanespilleren ser frem til å dra på trening hver dag.

- Jeg fryktet ikke å komme hit. Jeg så på det å komme til Liverpool som en ære og et privilegium å representere denne klubben. Det var ingen frykt, sier Charlie Adam til Daily Mirror.

- Hvis jeg hadde vært i tvil, kunne jeg blitt fire eller fem år i Blackpool. Jeg ønsket å komme hit og spille på dette nivået. Det var ganske enkel avgjørelse. Mens andre klubber er store klubber, er Liverpool en av de største klubbene i verden.

- Kanskje er du litt imponert over kvaliteten på spillerne her de første par ukene. Jeg hadde bare spilt i Premier League i én sesong og du møter spillere som Stevie (Gerrard), Dirk (Kuyt), Luis (Suarez) - etablerte, førsteklasses spillere.

- Nå er de imidlertid mine lagkamerater. Det er slik jeg ser på det. Det har vært en rask fremgang i min karriere siden jeg forlot Rangers, men jeg har bestandig rettet meg inn på en mulighet til å spille regelmessig for en klubb av denne størrelsen, og jeg ønsker å fortsette med det.

Charlie Adam ser frem til å reise på trening hver dag.
- Jeg elsker det. Når jeg hører navnet «Liverpool», får det meg til å smile, og det er derfor jeg er henrykt over å være her.

- Jeg er en som ikke liker å stå opp om morgenen, men etter at jeg kom hit, står jeg opp kvart over syv og ser fem til treningen. Jeg bare elsker denne klubben.

- Da jeg var i Blackpool, hjalp det at jeg bodde bare 15 minutter unna. Vi måtte være på plass klokken 10, og jeg sto opp kvart over ni. Her står jeg opp tidlig fordi det er artig og føles godt å dra på trening.