Agent: - Juve vil ha Aquilani

Aquilanis agent uttaler at Juventus ønsker å hente spilleren permanent til sommeren. Dersom Serie A-klubben ikke vil betale avtalt overgangssum, vil Aquilani returnere til Liverpool.

Alberto Aquilanis agent, Franco Zavaglia, er helt tydelig på at Juventus ønsker å hente midtbanespilleren etter sesongslutt. Senest i dag ble det rapportert at Serie A-klubben ser seg om etter andre alternativer fordi de ikke har lykkes med å få avslag i prisen. Serie A-klubben har en opsjon på å kjøpe Aquilani for en sum i størrelsesorden £11M-£12M til sommeren, og agent Franco Zavaglia mener at den avtalte overgangssummen er den spilleren kommer til å gå for dersom Juventus benytter seg av opsjonen.

- Juventus og Liverpool har allerede inngått en avtale om spilleren for en tid tilbake, uttaler agent Franco Zavaglia til Radiomercato.com.

- Bianconeris styremedlemmer har absolutt tenkt til å kjøpe ham permanent på slutten av sesongen, og de har gjentatt det mange ganger.

- Alt som har blitt sagt de seneste dagene er bare lystig. Liverpool vil absolutt ikke gi avslag, og spilleren kommer bare til å reise for det avtalte beløp.

- Hvis Juventus ikke kjøper Aquilani direkte, så vil han returnere til Liverpool, selv om han ønsker å spille i Italia. Jeg tror ikke det er noen andre italienske klubben enn Juventus som kan ta ham.