Agent tror fortsatt på Aquilani-avtale

Agent Franco Zavaglia tror at Juventus og Liverpool kan bli enige om en overgangssum for Alberto Aquilani. Torino-klubbens opsjon gikk ut 15.mai.

Juventus benyttet seg ikke av opsjonen på kjøp av Alberto Aquilani for 16 millioner euro (£13,9M). Serie A-klubben håper nå å sikre seg spilleren for en lavere pris.
- Vi venter og ser hvordan det utvikler seg, sier Alberto Aquilanis agent Franco Zavaglia til Radio Sportiva.

- Juventus benyttet seg ikke av opsjonen de hadde til å signere ham, men jeg er fortsatt overbevist fordi jeg tror Liverpool er klar til ågjøre en avtale. Jeg tror en overenskomst vil komme etter hvert.

- Han er fortsatt Liverpool-spiller. Hvis det ikke oppnås enighet med Juventus, vil han respektere kontrakten sin. Liverpool er en av de beste klubbene i verden.

Juventus viser også interesse andre midtbanespillere. Det har ført til spekulasjoner om at Torino-klubben kan komme til å droppe Alberto Aquilani.
- Jeg er ikke interessert dersom Juventus ser etter midtbanespillere, ettersom jeg ikke synes de har bra dekning i den posisjonen.

- Han har hatt en god sesong og har vært tilstede. Det er ikke sant at Aquilani alltid er skadet. Han har bevist det denne sesongen.