Agger håper å komme sterkt tilbake

Daniel Agger sier til Liverpoolfc.tv at han er fast bestemt på å være tilbake i trening med Liverpool når preseason-treningen starter, og han håper da å være i bedre fysisk forfatning enn noen gang tidligere.

Danskenmistet de siste ukene av 2010/11-sesongen etter kneskaden han pådroseg i 2-1 tapet for West Bromwich på The Hawthorns den 2.april. Detvar en sene på baksiden av kneet som ble skadet.

SkadeforfulgteAgger spilte bare 21 kamper for Liverpool sist sesong, ogmidtstopperen innrømmer at han er frustrert over at enda en sesongble preget av skader for hans del.

Dansken har imidlertidjobbet hardt på Melwood, for å sørge for at han er i god fysiskforfatning når preseason-treningen starter i juli.

- Det gårfremover med skaden. De siste ukene har vært skikkelig tøffe.Spesielt perioden hvor jeg måtte bruke krykker og skinne, og jegikke kunne bevege meg. Men jeg har definitivt tro på at jeg skalkomme sterkt tilbake, sier Agger til klubbens offisielle nettside.

-Jeg vet jeg sier dette hver gang, men denne gangen har jeg virkeliggjort alt for å styrke hver eneste muskel i kroppen min, og jeg hargjort alt riktig. Om jeg kunne gjøre noe mer for å sørge for atjeg ikke blir skadet igjen, så ville jeg gjort det uten å nøle,uansett hva det var.

- Det er selvsagt alltid frustrerende åvære skadet, uansett om laget spiller godt eller dårlig. Ingen ermer frustrert over denne skaden enn jeg, men jeg må fokusere og værepositiv.

- Det viktigste for meg nå er at jeg har preseason åse frem til, og jeg har ikke tidsnød nå. Det har vært et problemde siste par gangene jeg har vært skadet. Jeg har hatt hastverk medå komme tilbake, og har kommet tilbake for tidlig og dermed pådrattmeg nye skader. Det fine nå er at jeg har helt frem til preseasonstarter til å bli helt skadefri igjen.

- Det vanskelig åvære positiv når du går skadet. Ingenting kan sammenlignes med åspille fotball på Anfield, og det å måtte stå utenfor er veldigtøft og vanskelig. Jeg setter bare mer og mer pris på å kunnespille fotball. Jeg trives virkelig med fotballen nå.

- Dethar alltid vært morsomt å spille fotball, men du setter mer pris pådet når du har vært skadet så mye. Da setter du pris på hvertminutt du får ute på banen, både i trening og kamper. Minnene omkampene jeg har spilt og tankene på flere kamper i fremtiden gjørat jeg holder motet oppe. Jeg har mye mer å gi i denne klubbendersom jeg kan holde meg skadefri.