Agger liker ny stil

Daniel Agger har fått hundre prosent tillit av Kenny Dalglish, og dansken bekrefter at han nå stortrives både med fotballen og livet på Merseyside.

Daniel Agger gikk tidlig ut og klaget på spillestilen under Roy Hodgson, og skadeplaget ble han linket til en overgang vekk fra Anfield under den tidligere manageren. Siden Kenny Dalglish har kommet inn har den stilige midtstopperen startet alle fem kampene under den nye sjefen. Ikke overraskende bekrefter dansken at er meget fornøyd med forandringene i klubben.

- Han (Dalglish) er slik en stor personlighet, og hans navn er så stort både i klubben og i denne byen, at det er helt utrolig, sier Agger til Liverpools kampprogram. – Han har vært her noen uker nå og jeg kan bekrefte at jeg liker hans type fotball.

- Hver eneste dag er han så positiv i hva han gjør, han prøver å få laget til å angripe gjennom å spille fotball. Jeg tror han kan bli virkelig bra for oss.

- I møter og på trening kan du høre forskjellige ting han arbeider med og han ønsker virkelig å spille positiv fotball og hvor viktig det er å holde på ballen.

- Han forstår hvordan suksess på lang sikt skjer gjennom laget og ikke individuelle spillere.

- Allerede kan du se at han har det, fortsetter Daniel på spørsmål om den nye treneren Steve Clarke også har kommet inn og satt sitt preg på omgivelsene. – Forhåpentligvis kan du se at han vil ha en positiv innvirkning på klubben i fremtiden.

- Han og Kenny virker å danne et virkelig godt team og jeg tror de kan bety enormt på lang sikt. Det er klart at de passer til denne klubben.

- Det er klart at vi behøver resultater, men det er opp til spillerne i troppen å få det til å skje. Vi har gløden tilbake under den nye manageren og det betyr mye hvis du har selvtillit, da er det også lettere å få suksess.

- Du har tidligere sett hva spillerne her kan gjøre, det er ingen grunn til at det ikke kan skje igjen.

- Jeg kan ikke se hvorfor min umiddelbare fremtid ikke skulle være her, svarer dansken på hvordan han ser sin egen posisjon fremover. – Jeg har omtrent tre år igjen av min kontrakt og jeg har til hensikt å fullføre den.

- Jeg tror på klubben og jeg liker byen, hvorfor skulle jeg se meg om etter noe annet?