Agger og Shelvey i trening

Kenny Dalglish sier i dag at Daniel Agger og Jonjo Shelvey er tilbake i trening, men at Agger er nærmest å være kampklar. Fabio Aurelio og Martin Kelly er også i fremgang.

Liverpools manager sier til klubbens hjemmeside at Agger og Shelvey er tilbake i trening, uten å forklare det nærmere. Vi forstår det slik at Daniel og Jonjo dermed er med på de vanlige øktene til førstelagstroppen.

- Daniel Agger er blitt bedre. Han er tilbake i trening. Jonjo er også tilbake i trening, sier Kenny Dalglish.

- Fabio og Martin gjør litt, men har ikke blitt med de andre under så mange øvelser ennå, fortsetter Dalglish og Fabio Aurelio og Martin Kelly.

Ut fra dette vil en anta at det er en realistisk sjanse for at Daniel Agger er spilleklar til torsdagens kamp mot Braga. Det gjelder neppe Jonjo Shelvey, men tidligere rapporter om at den unge midtbanespilleren ville være ute for resten av sesongen med sin kneskade virker dermed heldigvis ikke å holde stikk.

Aurelio og Kelly arbeider seg tilbake etter å ha fått hamstringstrekk, og en har håp om at de kan være aktuelle etter at landslagspausen er over ved begynnelsen av april.