Agger spiller returkampen?

Liverpool Echo tror at Daniel Agger vil være tilbake på banen i torsdagens returkamp mot Sparta Praha, etter å ha stått over de to siste kampene med en lyskeskade.

Agger pådro seg en adductorskade i forbindelse med Danmarks privatlandskamp mot England, og måtte stå over ligakampen mot Wigan og den første kampen mot Sparta i Praha som en følge av dette. Liverpool Echo forventer imidlertid at 26-åringen vil være skadefri og med i troppen til returkampen mot Sparta på torsdag.

- Ingen har vært mer frustrert over skadene mine enn jeg selv. Men jeg har lært å leve med skadene nå. Jeg har definitivt lært meg å se lysere på tilværelsen, og sette mer pris på ting når jeg er skadefri. Jeg er usikker på om kroppen min er egnet for fotball, eller om skadene rett og slett skyldes uflaks. Jeg aner ikke. Det virker ikke som jeg pådrar meg mange småskader. Som regel er det langvarige skader, sier dansken til Liverpool Echo.

- Flere alvorlige skader har holdt meg ute i lange perioder, så kanskje skyldes det uflaks, legger han til.

I løpet av sin tid i Liverpool har dansken vært ute med metatarsalbrudd, ryggproblemer og en alvorlig skade i baksiden av leggen.

- Mye avhenger av hvor fort du klarer å omstille deg. Jeg ønsket å komme raskt tilbake, men kroppen min ønsket ikke det samme, og jeg pådro meg for mange skader. Jeg prøvde å spille selv om jeg var skadet, og innser at jeg ikke burde ha gjort det.

- Det er mange flere hodedueller i England enn jeg var vant til fra den danske ligaen. Det var vanskelig. De første kampene fikk jeg et sjokk, for du hadde nesten ikke tid med ballen. Du må bli vant til dette, men det må skje raskt.

Nå ser Agger frem mot torsdagens returkamp mot Sparta Praha, og mener at 0-0 fra det første møtet i Tsjekkia er et brukbart utgangspunkt for denne kampen.

- Vi vil gå til torsdagens kamp som vi går til alle hjemmekamper. Vi vil forsøke å angripe, samtidig som vi holder ballen i laget. Vi vil forsøke å spille offensiv fotball, og klarer vi dette bra vil det være vanskelig for ethvert lag på Anfield.

- Vi har en god sjanse, men det blir ikke lett. Det er aldri lett når man har kommet til cupspillet.

- Ser man på laget, så er det eksakt det samme som under Roy Hodgson. Kenny kom inn med nye ideer, og har bidratt til at vi gleder oss til å spille fotball igjen. Det er hovedårsaken til at vi har blitt bedre defensivt. Nå holder vi på ballen, og går fremover.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjerPrøv denne linken.