Albacete har bekreftet overgangsavtale

Albacete har bekreftet at de er overens med Liverpool om en overgang for Juan Ignacio Huerta Ortiz “Nacho”. Patrik Poor tilbake i MTK Hungaria.

Juan Ignacio Huerta Ortiz med kallenavnet “Nacho” var i sommer på prøvespill i Liverpool. I juli opplyste spansk presse at Liverpool og Albacete hadde blitt enige om en overgang for 17-åringen. Den spanske klubben har senere bekreftet at klubbene har en overenskomst om et klubbskifte. Albacete mottar et betydelig beløp umiddelbart, men vil få ytterligere betalt hvis spilleren debuterer for Liverpools førstelag. Albacete har også sikret seg prosenter ved et eventuelt videresalg. Avtalen åpner opp for et samarbeid mellom Albacete og Liverpool.

“Nacho” ble født i Quintana de la Orden (Toledo) 16. desember 1993, og er en offensiv midtbanespiller. Han kom til Albacete i 2007/08.

Poor tilbake i MTK Hungaria
Etter det vi forstår har Patrik Poor returnert til MTK Hungaria. Ungareren sluttet seg til Liverpool sommeren 2009. Forrige sesong spilte høyrebacken 12 kamper for de rødes juniorlag.