Alder ingen hindring

Jamie Carragher sier at han føler seg i toppform, selv om han etter hvert har blitt 33 år gammel.

- Jeg tror egentlig dette med alder er en mental greie. Dersom en eldre spiller har en dårlig kamp, brukes det kanskje som forklaring. Jeg føler meg likedan nå som for noen år tilbake, sier midtstopperen til LFC Weekly.

- Det var en periode hvor jeg spilte sideback denne sesongen, som mot West Bromwich, hvor jeg ikke følte meg komfortabel. Jeg vet ikke om det var fordi vi ikke hadde spilt på en stund, eller om det var varmen som plaget meg. Jeg følte meg ikke på topp i den kampen. Når du spiller i en posisjon som krever mye løping føler du intensiteten i kampen litt mer. Det er annerledes å spille midstopper, legger han til.

Selv om han føler seg i toppform, tar ikke Carra plassen på laget for gitt.

- Både jeg og andre spillere får stadig spørsmål om fremtiden, men det hele er opp til manageren, er det ikke? Det er manageren som bestemmer om du spiller eller ei.

- Dersom det kommer til et punkt der jeg nesten ikke får spilletid, og jeg følte jeg fortsatt hadde noe å bidra med, vet jeg ikke helt hva jeg skulle ha gjort. Jeg liker ikke tanken på å forlate denne klubben. Jeg liker heller ikke tanken på at karrieren min bare skulle svinne hen med mindre og mindre spilletid, for jeg elsker å spille fotball.

- Jeg synes absolutt jeg forsvarer en plass på laget for øyeblikket, og klarer jeg å spille på dette nivået fremover, ser jeg ingen grunn til at jeg skal bli satt ut.

- Som fotballspiller må du gi avkall på en del ting, men sett i forhold til hva folk i andre yrker må ofre, er det ikke noe å snakke om. Jeg vil påstå at verken jeg eller Stevie har noe ordentlig sosialt liv, spesielt nå som forberedelser har blitt så viktig i fotball. Både jeg og Stevie har også følt oss tvunget til spille når vi ikke har vært 100% skadefrie i løpet av vår karriere. Du er desperat etter å spille, og ønsker ikke å svikte laget. Du frykter at du skal miste plassen på laget. Jeg må være 100% skadet for å stå over en kamp.