Alle får spilletid i Østen

Kenny Dalglish bekrefter at alle som reiser til Kina i dag vil være på banen under oppholdet i Østen. Raul Meireles er med i troppen, men Glen Johnson blir hjemme på Merseyside?

- Det er noen spillere som ikke vil være med og som fansen gjerne vil se, men vi kan ikke unngå det ut fra skader, forteller Kenny Dalglish til Liverpools hjemmeside angående de som reiser til Kina i dag og blir i Asia den neste uka.

Det har ikke kommet noen bekreftelse av hvilke spillere som setter seg på flyet i ettermiddag, men Dalglish tenker trolig i første rekke på Steven Gerrard som det er blitt gitt beskjed om blir hjemme. Andre spillere som Luis Suarez, Lucas og Jordan Henderson er heller ikke aktuelle som følge av turneringsspill. Det har også blitt spekulert i om Raul Meireles, som har blitt linket bort fra klubben, blir værende i England.

Et bilde på twitter fra Dani Pacheco bekrefter imidlertid at portugiseren er med på flyet.

Meldinger på twitter sier også at Glen Johnson i dag var til stede på Britisk Grand Prix (Formel 1), og det antas at han da heller ikke blir med troppen til Guangzhou. Vi forventer at LFC etter hvert vil offentliggjøre hvem som blir med på turen til de to første kampene under pre-season.

- Spillerne ser alltid fram til den første kampen, men det er bare en forlengelse av treningen, fortsetter Kenny Dalglish.

- Det er ikke noe poeng å ta med oss folk hvis de ikke skal spille, slik at alle vil få tid på banen. Det er det viktigste, da det på dette tidspunktet av sesongen dreier seg om å få alle tilbake i form igjen.

- Det er hva vi ønsker å gjøre og alle spillerne har trent så godt at de uansett fortjener å få noen minutter.

- Resultatene er viktige da vi har stolthet i hva vi gjør, men det vesentlige er å få så mange spillere som overhodet mulig klare til kamp 13.august.