Alle trente på Melwood i dag

Alle Liverpools førstelagsspillere deltok på treningen i forkant av morgendagens kamp mot Manchester United. Kenny Dalglish kan med andre ord velge fra en helt skadefri stall. Ingen returnerte skadet fra denne ukens landskamper.

- Vi har ikke problemer med noen når det gjelder skader. Alle returnerte fra landskampene uten skader. De spillerne som ikke har vært opptatt med landslagsspill har trent her hele uken. Jeg tror ikke det er så mange ganger tidligere at vi ikke har hatt en eneste spiller på behandlingsbenken, sier manager Dalglish til Liverpoolfc.tv i dag.

- Vi er i en fordelaktig posisjon, men samtidig er det en vanskelig posisjon på grunn av at du lider valgets kvaler. Men det er bedre å ha flere spillere å velge mellom. Heller det enn ikke å ha nok. Hver eneste en av dem fortjener en plass på laget, men jo flere spillere jeg har å velge i, jo flere er det som kommer til å bli skuffet, legger han til.

- Tom Werner fulgte dagens trening på Melwood. Han ønsker ikke å blande seg inn i det som foregår. Han ønsker bare å se på, og være en del av det som foregår. Eierne viser stor respekt. De har blitt kjent med omgivelsene nå. Det er flott at de har kommet hit igjen.

Ellers benytter Dalglish anledningen til å støtte kollega Alex Ferguson, i hans utspill om at det må bli slutt på hatefulle tilrop og sanger som ikke hører hjemme på fotballtribuner.

- Jeg synes ikke det hører hjemme på en fotballtribunene og blant fotballfans at man kommer med den type tilrop og sanger. Alle har noe som sårer dem mer enn andre ting, og jeg synes folk bør respektere hverandres tragedier.

- Fotballspillere forventer å få litt tyn. Det er annerledes når det er uskyldig moro, men enkelte av tilropene har gått alt for langt. Fotballen vil være hyggeligere for alle om alle lags supportere respekterer hverandre. Supporterne er der fordi de elsker fotballklubbene sine, og det gjør de med rette, men man trenger ikke rakke ned på andre av den grunn. Jo raskere man får bukt med dette, jo bedre er det for alle. Og jo hyggeligere blir det å gå på kamp for alle.