Amoo ble matchvinner

David Amoo spilte en kjempekamp og ble matchvinner da Bury vant lokaloppgjøret mot Preston North End i League One. Sene mål i mot for Gulacsi og Shelvey.

David Amoo satte ballen i mål for Bury allerede etter et kvarters spill av lokaloppgjøret mot Preston. Flere mål ble det ikke i kampen, og den utlånte Liverpool-vingen ble dermed matchvinner. Amoo spilte hele kampen. Hans scoring kom på en kontring, der han fikk ballen fra midtbanespiller Peter Sweeney. «Vår mann» skar inn fra høyre og løp fra Preston-forsvaret før han vippet lærkula elegant over keeper. Amoo var livlig i denne kampen, og var nær ved å gjøre flere mål. Prestons keeper reddet først et oppfinnsomt hælspark-forsøk. Senere ble en Amoo-heading reddet på streken, før gjestenes keeper stoppet ytterligere to skudd fra den utlånte Liverpool-vingen.

I samme divisjon satt Stephen Darby på benken hele kampen da Rochdale tapte 2-1 for Brentford hjemme på Spotland.

Peter Gulacsi slapp inn tre mål da Burnley vant 3-2 borte mot Hull i The Championship. Nick Barmbys elever ledet 2-0 til det gjenstod 12 minutter av kampen, og seiersmålet kom tre minutter på overtid!

Jonjo Shelvey spilte hele kampen da Blackpool måtte nøye seg med uavgjort 2-2 hjemme mot Birmingham. Gjestenes utligningsmål kom tre minutter før full tid.

Daniel Pacheco kom ikke en gang med på innbytterbenken i Rayo Vallecanos hjemmekamp mot Valencia i den spanske toppserien. Gjestene vant kampen 2-1.

Joe Cole startet på innbytterbenken for Lille i kveldens kamp mot Brest i den franske toppserien. Den utlånte midtbanespilleren kom inn for målscorer Dimitri Payet på stillingen 1-0 til hjemmelaget i det 61.minutt. Moussa Sow fastsatte sluttresultatet til 2-0 for Lille like før slutt.