Amoo håper på mer spilletid i Hull

Utlånte David Amoo håper å få spille flere kamper i Hull enn han gjorde i MK Dons. Pratet med Daniel Ayala om klubben.

David Amoo skal spille på lån for Hull resten av sesongen. 19-åringen har nettopp returnert fra MK Dons, der han kun fikk tre kamper som innbytter.
- Jeg håper at jeg fra nå og frem til sesongslutt kan gjøre samme inntrykk som Cameron Stewart (på lån fra Manchester United, red.anm.) har gjort her, uttaler David Amoo til hullcityafc.net.

- Jeg kjenner Cameron ganske godt fra jeg har spilt mot ham på junior- og reservelagsnivå. Jeg har snakket med ham, og han liker seg her selv om han har vært uheldig med skader. Forhåpentligvis kan jeg også trives her. Jeg snakket også med Daniel Ayala før jeg signerte. Han var skuffet over at han ikke kunne bli her lenger, men han likte seg her.

- Jeg er her for å forsøke å få noen kamper og prøve å skape meg et navn. Min tid i MK Dons var ok, men jeg spilte ikke så mange kamper som jeg ønsket. Forhåpentligvis vil jeg få spille mer her, og jeg ser frem til det.

- Jeg signerte for Liverpool da jeg var 16 år. Etter det har jeg spilt junior- og reservelagsfotball, og jeg forsøker å utvikle meg som spiller.

- Opplæringen jeg har fått i Liverpool står ikke tilbake for noen, den har vært flott. Det var også en fantastisk opplevelse å få spille for førstelaget i Europa League sist sommer.