Amoo på offensiven

David Amoo spilte fra start for første gang for utlånsklubben Bury i 3-1 seieren over Yeovil på lørdag, og takket for tilliten ved å tegne seg på scoringslista. Nå akter vingen å vise enda mer av sitt repertoar i hjemmekampen mot Exeter kommende helg.

- Jeg føler meg i veldig god form, og det er flott å få spille. Jeg kan bare bli bedre. Man har ikke sett meg på mitt beste ennå. Denne uken ønsker jeg å forbedre meg ytterligere. For en på min alder er hver kamp en læringsprosess. Jeg kunne ha gjort det enda bedre sist lørdag, men det handler om lagets prestasjon og å vinne kamper. Vi må bare holde det gående, uttaler den utlånte Liverpool-vingen til Exeter Express and Echo.

- Lagånden her er fantastisk. Alle spillerne kommer godt overens, og alle ønsker å bli bedre, både individuelt og som lag. Jeg har ikke kommet til Bury for å drive dank. Jeg ønsker å spille alle kamper. Jeg ønsker å imponere manageren, og ha fremgang.

Amoo mener å vite hva hans Bury har i vente når de får Exeter på besøk på lørdag.

- Jeg vet en del om Exeter, siden jeg så de spille mot Liverpool i Carling Cup. De klarte seg bra, og gjorde seg slett ikke bort. De blir et vanskelig lag å slå. Det er ingen lette kamper i denne ligaen. Exeter vant på lørdag, men vi ønsker å ta tre nye poeng som kan bidra til at vi klatrer på tabellen. Det er veldig jevnt for øyeblikket, men forhåpentligvis blir dette en hyggelig kamp for oss.