Angrepsinnrettet juniorlag

Liverpools juniorlag har scoret 21 mål på tre treningskamper i sommer. U18-trener Mike Marsh er fornøyd med sesongoppkjøringen så langt. Toppscorer Adam Morgan klar for ny sesong.

I går vant Liverpools juniorlag hele 7-0 mot Preston på The Academy i Kirkby.
- Vi spilte veldig bra. Vi scoret mange mål. Vi brukte 21 spillere og fikk mange minutter på banen. Vi forbedrer oss hele tiden, sier Mike Marsh til Liverpoolfc.tv.

- Vi hadde mange angrepsinnrettede spillere på banen. Vi har noe mangel på forsvarsspillere, så vi har benyttet naturlige midtbanespillere på backene og på stopperplass. Vi er bedre fremover enn bakover på banen for øyeblikket. Jeg tror det er der nøkkelen ligger.

- 7-0 var et rettferdig resultat. Vi scorer mange mål. Hvis dere ser på hvordan U16 spilte forrige sesong, kan dere forstå hvorfor vi skaper så mange sjanser.

Adam Morgan scoret 21 mål for Liverpools juniorlag forrige sesong. Spissen deltok i U17-VM i Mexico for England og sto derfor over den første preseason-kampen for juniorlaget, men på de seneste to kampene har han nettet fire mål.
- Jeg har vært ivrig etter å komme i gang siden sesongslutt fordi jeg var så høyt oppe. Jeg har hatt en bra pause. Mexico var en god opplevelse, men jeg ønsker bare å konsentrere meg om Liverpool nå og ha en god sesong.

Mike Marsh ble forfremmet til U18-trener i sommer, mens Rodolfo Borrell nå har fått ansvaret for reservelaget. Morgan fikk muligheten for reservene mot slutten av forrige sesong, men spissen fortsetter gjerne på U18 om hans tjenester er ønsket der.
- Vi har mange spillere som er i stand til å score mål. Jeg ser frem til å spille på dette laget denne sesongen.

- Hvis jeg kan opprettholde formen fra forrige sesong, vil jeg vise fremgang og forhåpentligvis spille for Rodo igjen. Jeg har mye å takke ham for, men jeg liker å jobbe under Marshy. Jeg bryr meg ikke om hvilket lag jeg spiller på så lenge det er for Liverpool.

U18 har igjen treningskamper mot Wigan (23.juli), Shrewsbury (30.juli), Macclesfield (3.august), Middlesbrough (6.august) og Watford (13.august) før Premier Academy League sparker i gang 20. august.