Aquilani debuterte for Milan

Liverpools utlånte midtbanespiller Alberto Aquilani spilte halvannen omgang da Milan og Lazio startet Serie A med å spille 2-2.

Det ble en litt blandet første kamp for Aquilani i sin første offisielle kamp i rød og sort trøye. Han hadde en tidlig sjanse etter pasning fra Ibrahimovic, men greide ikke å sette ballen forbi keeper. Isteden var det bortelaget Lazio som sjokkerte i Milano ved å ta ledelsen 2-0. Tidligere rød Djibril Cissé scoret det andre målet til romerne, etter at Miroslav Klose hadde åpnet scoringene.

Før pause hadde imidlertid Milan brakt balanse i regnskapet. Alberto Aquilani var involvert i 1-2 da han nydelig spilte fram Cassano, som fant Zlatan Ibrahimovic rett foran mål. Antonio Cassano utlignet så til 2-2.

2-2 ble også sluttresultatet. Aquilani ble byttet ut etter 68 minutter.

Ubekreftede meldinger har hevdet at dersom Alberto Aquilani spiller 25 kamper for Milan denne sesongen vil det aktivere en klausul hvor Milan forplikter seg til et kjøp av 27-åringen.