Aquilani føler seg trygg på overgang

Alberto Aquilani uttaler til Gazzetta dello Sport at han trives i AC Milan. Midtbanespilleren føler seg trygg på at utlånet blir til en permanent overgang etter sesongslutt.

- Jeg trodde aldri at Juventus kom til å kjøpe meg. Til det var summen som var fastsatt av klubbene for høy (16 millioner euro; red anm), sier italieneren om fjorårets låneoopphold i Torino.

- Juventus ga meg et tilbud om å spille på lån der, og jeg gjorde det beste ut av det. Deres direktører prøvde å hente meg tilbake igjen mot slutten av sommerens transfervindu, men da kom Milan på banen. Det kunne ikke ha gått bedre, fortsetter han.

Dermed ble det låneopphold i Milano, etter at Aquilani selv hadde takket nei til Fiorentina.

- Jeg ønsket ikke å ta et steg bakover. Jeg snakket med Fiorentina-sjefen og sa at jeg kun ville akseptere en permanent overgang. Jeg ble imidlertid kun tilbud et låneopphold og Fiorentina kunne kjøpe meg for 12 millioner euro etterpå. Jeg sa nei. Jeg skjønte at den summen var alt for høy for dem, og at de ikke ville ha beholdt meg.

- Milan har en avtale med Liverpool om å kjøpe meg for 6 millioner euro, og den avtalen vil tre i kraft om jeg spiller 25 kamper. Det var en bedre garanti for meg. Og du kan ikke si nei til Milan. Jeg har alltid håpet at jeg skulle bli Milan-spiller. Dette er et fotballparadis, som byr på de beste fasiliteter i utøvelsen av din jobb. Jeg har spilt for fire fantastiske klubber, men ingen kan måle seg med Milan når det gjelder struktur og organisasjon.