Aquilani nærmer seg låneavtale

Alberto Aquilani synes å være på vei til nytt utlån i Serie A, og spill for Fiorentina. Liverpool avventende til et mulig kjøp av Jose Enrique, Alvaro Pereira nevnt som alternativ.

Agenten til Alberto Aquilani, den snakkesalige Franco Zavaglia, bekreftet i går at klubbene var enige om en avtale for hans klient. Ifølge Liverpool Echo er Liverpool og Fiorentina blitt enig om en ettårig låneavtale, hvor Liverpool mottar et beløp på £900000. Italienerne vil i tillegg ha en opsjon til å kjøpe Aquilani for £9M neste sommer. Fiorentina er trolig også forpliktet til å betale hele lønnen til 27-åringen, men der er man ikke kommet til enighet.

Ifølge Daily Mirror sitter Liverpool avventende i forhold til å gjøre et fremstøt for å prøve å sikre seg venstrebacken Jose Enrique hos Newcastle, en spiller som har vært linket til Anfield helt siden i vår. Kenny Dalglish og de røde skal vurdere prislappen til spilleren til å være om lag på £5M, mens Newcastle vil ha forlangt minst det dobbelte så langt. Delvis avkreftede twittermeldinger fra Enrique om at han mener Newcastle ikke har ambisjoner kan bidra til at skjærene kan være villig til å nærme seg et prisnivå som Liverpool synes er akseptabelt.

Samtidig blir det rapportert fra Uruguay at Liverpool skal ha vist interesse for Alvaro Pereira, som var på mesterlaget i Copa America sammen med Luis Suarez. Da først og fremst som venstrekant, men han kan også spille back eller vingback. 25-åringen spiller til daglig i Porto.