Aquilani utelukker ikke retur til Liverpool

Alberto Aquilani utelukker ikke comeback for Liverpool til neste sesong, dersom ingen italienske klubber innfrir Anfield-klubbens prisforlangende.

- Fremtiden? Nå er jeg i Juve, men jeg vet ikke hva som vil skje. Jeg er på lån, og dersom Juve ikke beholder meg vil jeg reise tilbake til Liverpool og spille i den beste ligaen i verden. Vi får se, uttaler Aquilani til La Gazzetta dello Sport.

Den utlånte Liverpool-spilleren ble også spurt om det var mulig med en overgang til hans gamle klubb, AS Roma.

- Det er et vanskelig spørsmål. Jeg ville ikke takket nei, men jeg tror det blir vanskelig. Som fan er jeg nysgjerrig på hva som skjer der, spesielt dersom klubben begynner å kjøpe spillere og omstrukturere laget.

Aquilanis agent, Franco Zavaglia, holder også alle muligheter åpne, men mener at alt nå er opp til Juventus.

- Jeg har sagt det samme i månedsvis, og det er sannheten uansett hva avisene skriver. I fjor, når denne transferen ble avtalt, aksepterte Juve gladelig avtalen. De har forpliktet seg, og klausuler ble underskrevet, sier han til Tuttomercatoweb.

- Dersom Juventus respekterer disse avtalene er det fint. Dersom ikke, vil Alberto returnere til Liverpool. Det er opp til Juventus sine direktører å avgjøre dette.

Aquilani har spilt 26 Serie A-kamper for Juventus så langt under låneoppholdet. Han har scoret to mål, og servert tre målgivende pasninger på disse kampene.