Arsenal håper å få fire spillere tilbake

Johan Djourou, Wojciech Szczesny, Alex Song og Denilson kan være tilbake for Arsenal til møtet med Liverpool på søndag. Bacary Sagna og Manuel Almunia tvilsomme.

Arsenal har en rekke spillere på skadelisten før møtet med Liverpool, men håper i alle fall å få fire spillere tilbake. Johan Djourou (skulder) og Wojciech Szczesny (finger) må gjennom fitnesstester. Alex Song (kne) og Denilson (tå) kan rekke oppgjøret, men Bacary Sagna (kne) er svært tvilsom. Også keeper Manuel Almunia (kne) er usikker.
- Vi har ingen nye skader, men Sagna er svært tvilsom, sier Arsene Wenger til Arsenal TV Online.

- Djourou og Wojciech er spørsmåltegn. Vil de bli skadefrie? Det er fortsatt uavklart. Vi har ytterligere to dager til å finne ut det. Det er en mulighet at de kan bli tilgjengelige.

- Det er vanskelig å si hva sjansene er. Vi har en test i dag. Vi har en stor test for å se hvordan de klarer treningsøkten, Det vil bli veldig viktig. Denilson og Song har også en mulighet til å bli tilgjengelige.

Thomas Vermaelen er definitiv ute for Arsenal. Midtstopperen er akkurat tilbake i trening etter å ha mistet mesteparten av sesongen.
- Jeg er ikke motvillig til å bruke ham, men han er ikke klar for kamp ennå. Han begynte å trene med laget denne uken, så vi må være litt tålmodig med ham.