Arsenal inn i kampen om Downing

Sky Sports News hevder at Arsenal nå har kontaktet Aston Villa med tanke på et mulig kjøp av Stewart Downing, og lagt inn et bud på £18M. Liverpool regnes imidlertid fortsatt som favoritt til å sikre seg vingen.

Det er ingen hemmelighet at Liverpool og Kenny Dalglish lenge har hatt StewartDowning høyt på sin ønskeliste i forbindelse med sommerens transfervindu.Skotten synes å se på venstrevingen som en type spiller han ønsker å forsterkelaget og stallen med.

Aston Villa skal tidligere ha avslått bud på £12M og £15M, og manager AlexMcLeish er i en presset situasjon da man allerede har solgt flankespillerenAshley Young til Man Utd. McLeish, som kommer fra fienden Birmingham, vil ogsåønske å stå fram som en sterk mann for å få fansen på sin side.

På den annen side virker det klart at Stewart Downing søker seg til en størreklubb og skal konsekvent ha nektet å gå i forhandlinger med Villa om en nykontrakt. Den nåværende avtalen løper ut i 2013.

Sky Sports News sier i dag at de har kilder som forteller dem at Arsenal hartatt kontakt med Aston Villa angående Downing, en interesse som også enkelteaviser har antydet tidligere. Villa vil håpe at dette kan medføre at prisenpresses opp for en spiller som ønsker seg vekk.

På hjemmesiden til Sky tar man det enda lengre og påstår at Arsenal har lagt inn et bud på £18M.

Sky Sports News legger imidlertid til at en forstår det slik at den engelske landslagsspilleren helst ønsker å gå til Liverpool. Flere kilder i media tror at det vil komme et nytt bud fra Anfield en av de nærmeste dagene, og at Damien Comolli trolig må utsette turen til Østen for å prøve å sikre klubben sommerens tredje store kjøp.