Arsenal res - Liverpool res 2-1

Liverpool tapte kveldens reservelagskamp borte mot Arsenal 2-1. Avgjørelsen falt tre minutter på overtid, etter at gjestene hadde utlignet bare fem minutter tidligere.

Arsenals lag: James Shea, Sead Hajrovic, Martin Angha, Conor Henderson, Daniel Boateng, Ignasi Miquel, Joshua Rees, Oguzhan Ozyakup, Rhys Murphy, Roarie Deacon, Luke Freeman.
Reserver: Elton Montelro, Sean McDermott, Jordan Wynter, Kyle Ebecilio, Zak Ansah.

Liverpools lag: Martin Hansen, Emmanuel Gomis Mendy, Alex Cooper (Suso 57), Stephen Sama, Andre Wisdom (Patrick Poor 68), Conor Thomas, Toni Brito e Silva, Michel Roberts, Nikola Saric (Michael Ngoo 79), Steven Irwin, Thomas Ince.
Reserver: Deale Chamberlain, Nikolaj Køhlert.

Pep Segura overrasker i sin første kamp som ansvarlig for reservelaget, med å benytte Steven Irwin i en uvant rolle som hengende spiss bak Nikola Saric. Ellers merker vi oss at stopperparet er det samme som ble benyttet i juniorkvartfinalen mot Manchester United på søndag. Tre andre fra juniorlaget er også involvert. Toni Silva starter kampen, mens Ngoo og Suso har fått plass på innbytterbenken.

1.omgang
1.min: Liverpool spiller i sine sorte bortedrakter på Underhill. Hjemmelaget tar avspark.

2.min: Liverpool med et godt angrep. Silva finner Saric på gjennomløp med en flott stikker, men selv om Arsenals keeper må gi en liten retur er ikke Sarics avslutning hard og velplassert nok.

4.min: Liverpool skaper nok en gang hodebry for Arsenal-forsvaret, anført av Silva og Saric.

7.min: Mendy får tilsnakk av dommeren etter en sen takling.

7.min: Saric skaffer Liverpool et frispark fem meter utenfor hjørnet av 16-meteren. Irwin i bresjen for et fullstendig mislykket frispark-trekk.

8.min: Arsenal kontrer, men fremspillet blir for langt og ruller inn til Hansen.

9.min: Sama må gi en corner, men gjestene får klarert.

11.min: Nok et svakt frispark inn i feltet fra Irwin, som Arsenal får ryddet unna.

11.min: Mendy på et meget fint raid som gir Liverpool en corner. Ince slår hjørnesparket alt for langt, og Sama klarer aldri å få kontroll på ballen. Det hele ender med utspark for Arsenal.

15.min: Meget god kontring av Arsenal. Angha finner Murphy med et meget godt fremspill, og sistnevnte skyter like utenfor bortre stolpe fra skrått hold. Kampens største sjanse så langt.

16.min: Ince kommer i stort tempo, og får lagt inn. Arsenal må gi corner. Wisdom header langt utenfor. Ballen er også innom beinet til en medspiller.

20.min: Arsenals venstreback, Angha, er meget offensiv, og skaper mye hodebry for Mendy. Vinner en corner, som Liverpool får ryddet unna.

24.min: Hurtige Silva tar seg inn i Arsenal-feltet på fortreffelig vis, men avslutningen står dessverre ikke i stil med forarbeidet, og går et godt stykke utenfor.

31.min: 1-0 FREEMAN. Forferdelig tabbe i Liverpool-forsvaret når Cooper og Wisdom misforstår hverandre. Luke Freeman plukker opp ballen, avanserer et par meter og dundrer lærkula i høyre kryss via fingertuppene til Martin Hansen.

33.min: En Irwin-corner går rett i klypene på Arsenals keeper.

37.min: Deacon skyter fra 20 meters hold. Det lave skuddet volder ikke store problemer for Martin Hansen.

40.min: Wisdom med en klønete felling av Deacon inne i feltet. Straffe til hjemmelaget.

41.min: Martin Hansen går feil vei, men Rhys Murphy setter straffesparket i stolpen og ut, helt oppe i høyre kryss.

Liverpool er heldige som ikke ligger under 2-0 til pause, etter at vertene misbrukte et straffespark på tampen av omgangen. De første 25 minuttene var preget av to offensive lag, som prøvde å spille i høyt tempo. Men etterhvert roet tempoet seg litt, og det var i denne perioden at Arsenal tok ledelsen etter meget svakt forsvarsspill av Cooper og Wisdom. Liverpool-forsvaret har ikke vært patent i denne førsteomgangen, og spesielt har sidebackene hatt store problemer. Cooper har virket usikker og nervøs, og har gitt bort ballen flere ganger. Toni Silva har vært Liverpools mest positive spiller i de første 45 minuttene. Hans raid har skapt trøbbel for Arsenal-forsvaret. Dessverre har ikke avslutningene stått i stil med forarbeidet.

2.omgang:
46.min: Liverpool setter i gang annen omgang. De sortkledde skal nå spille i nedoverbakke på Underhill!

47.min: Godt angrep, der Steven Irwin avblåses for en marginal offside når han kommer alene med keeper.

49.min: Liverpool legger press på vertene, og Silva kjører show inne i 16-meteren.

51.min: Miquel får gult kort for en sen takling på Conor Thomas midt på banen.

51.min: Fantastisk langt og presist frispark fra Sama tas ned av Ince. Han går inn i feltet og avslutter, men rett på Arsenals keeper fra 9-10 meters hold.

55.min: Kjempesjanse til å utligne for Liverpool. En tabbe i Arsenal-forsvaret gjør at Silva får fritt leide mot mål. Uegostisk spiller han Saric for så å si blank goal. Dansken tar imidlertid en ekstra touch på ballen når han burde ha skutt direkte, og dermed får Arsenals keeper kastet seg inn i beina hans og reddet situasjonen for vertene.

56.min: Ince med et nytt forsøk på avslutning.

56.min: Sama header like over på en corner.

57.min: Suso kommer inn for Cooper. Irwin flyttes ned som venstreback, og Suso skal spille bak Saric på topp.

62.min: Michael Roberts med et skuddforsøk. Treffer et Arsenal-hode og går til corner. Susos hjørnespark er svakt, og går aldri forbi forsvareren på første stolpe.

65.min. Suso tar ballen fra en forsvarer innei feltet, og serverer ballen på sølvfat til Tom Ince. Igjen går Ince sin avslutning fra kloss hold rett på keeper. Svakt av Ince, som burde ha scoret der.

65.min: Bra jobb av Suso, som vinner en corner. Vertene får klarert hjørnesparket.

67.min: Arsenals Ozyakup får gult kort etter å ha vært hardhendt med Saric midt på banen.

68.min: Patrick Poor får sin reservelagsdebut når han erstatter Andre Wisdom. Mendy trekkes inn i midtforsvaret, og Poor går inn som høyreback.

72.min: Ince skaffer Liverpool et frispark utenfor hjørnet av 16-meteren.

73.min: Suso slår et meget godt frispark inn i feltet, men ingen Liverpool-spillere får hodet på ballen.

74.min: Suso skaffer Liverpool et frispark utenfor motsatt 16-meterhjørne. Henderson får gult kort for å sparke bort ballen etter at dommeren har blåst.

75.min: Mendy med en avslutning i etterkant av frisparktrekket, men avblåses for offside.

75.min: Liverpool presser på for en utligning. Får en corner, men Arsenal får beinet ballen unna.

77.min: Arsenal på en sjelden visitt i annen omgang. Vinner en corner. Poor header unna.

78.min: Ince klarer ikke å ta ned et langt utspark fra Hansen, når han er praktisk talt alene igjennom. Er skuffet over seg selv.

79.min: Liverpool i angrep igjen, men Susos pasning til Silva slås for sent, og det blåses offside.

79.min: Ngoo erstatter Saric.

81.min: Freeman kommer seg inn i feltet, men skyter over for vertene.

83.min: Forferdelig feilpasning av Sama gir Arsenal en kontringssjanse. Liverpool-forsvaret klarer imidlertid å komme tilbake, og Freeman setter ballen utenfor.

86.min: Suso holdes og får frispark ett stykke utenfor 16-meterhjørnet.

86.min: Suso legger et glimrende frispark, som Mendy stusser like over.

88: Suso med en glimrende ball i retning Silva, men godt forsvarsspill av Arsenal.

88.min: 1-1 INCE. Ngoo i en duell med keeper etter en stikker fra Silva, og returen faller i beina på Tom Ince, som bare kan trille ballen i tomt bur.

89.min: Vertene går umiddelbart i angrep, og får en stor dobbeltsjanse. På den andre blir de imidlertid avblåst for offside.

91.min: Liverpool presser på for et vinnermål. Silva på et nytt raid, men går seg ut over dødlinja denne gang.

92.min: Langt fremspill setter nesten Liverpool-forsvaret ut av spill, men Irwin får gitt til corner i siste øyeblikk.

93.min: 2-1 FREEMAN. Corneren blir slått inn, og Freeman får umarkert heade inn det som trolig blir seiersmålet for Arsenal.

94.min: Silva header over når Suso legger inn i etterkant av en cornersituasjon.

Liverpool spilte en mye bedre andreomgang, og presset vertene over på defensiven i store deler av de siste 45 minuttene. Gjestene fikk sin fortjente utligning bare to minutter før ordinær tid var omme. Tre minutter på overtid fikk imidlertid Arsenal en corner, og Liverpool-forsvaret sov når Freeman fikk gå til værs og stange ballen i mål. Et surt tap for Liverpool, som hadde fortjent minst ett poeng fra denne kampen.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.