Asia-tur gir mersmak

Raul Meireles sier han gjerne vil returnere til Malaysia med Liverpool FC. Mottagelsen har vært helt fantastisk. Ny treningsøkt gjennomført på Bukit Jalil Stadium.

Fansen i Malaysia har vært i ekstase siden Liverpool FC landet i Kuala Lumpur. Raul Meireles sier han ikke har sett lignende tilstander. Portugiseren har de seneste ukene blitt linket bort fra Liverpool, men supporterne ønsker at han blir. “Raul must stay, Raul must stay” ropte fansen som var samlet for å se spillerne på Pavilion Shopping Mall i Kuala Lumpur tidligere i dag.

- Det har vært en fantastisk opplevelse, sier Meireles om Liverpools første besøk til Malaysia noensinne.

- Om jeg ville like å komme tilbake til Malaysia? Ja, det er sikkert. Over alt hvor vi går er det tusenvis av supporterne. Vi kunne ikke tro det vi så i går kveld på trening (38 700 tilskuere), og det var bare en treningsøkt.

- Når vi spiller på lørdag, vil de bli meget spesielt. Supporterne her er så lidenskapelige.

Christian Poulsen er minst like imponert som Meireles.
- Alt dette er bare fantastisk. Går kveld var utrolig, men dette er like sprøtt. Forhåpentligvis kan vi vinne på lørdag og gi supporterne noe tilbake for støtten vi har fått så langt. Kanskje en gjentagelse av 4-3 vil være godt for alle – Liverpool-fansen og Malaysia-fansen.

Liverpool har i dag gjennomført nok en treningsøkt på Bukit Jalil Stadium i Kuala Lumpur hvor morgendagens kamp mot Malaysia XI skal gå av stabelen. Malaysia er gang med oppladningen til VM-kvalifiseringskampen mot Singapore, og på onsdag ble det 0-4-tap mot Arsenal.