Aurelio håper å klare en i uken

Fabio Aurelio er av de mest skadeplagede spillerne i Liverpool-stallen, men håper at denne sesongen uten europacupspill vil gjøre det mulig å spille en kamp i uken.

Fabio Aurelio kom til Liverpool på Bosman sommeren 2006, men har kun startet 90 kamper (41 som innbytter) i alle turneringer siden overgangen fra Valencia. I fjor sommer ble han først frigitt, før klubben hentet han inn igjen senere den samme sommeren. Han har slitt med en leggskade i sommer, men var tilbake og spilte en omgang mot Valencia i går.

- Denne sesongen spiller vi stort sett kun en gang i uken, så det kan være en god sesong for meg til å få spille flere kamper på rad. Jeg hadde en leggskade i starten av pre-season, så jeg har jobbet i styrkerommet og på ergometersykkelen. Den siste uken har jeg vært involvert med laget, sier Aurelio til Liverpoolfc.tv.

- Jeg er veldig glad for å få spilletid, og spesielt fordi jeg følte meg bra. Det var en god test etter kun en uke med laget. Fysisk følte jeg meg ikke dårligere enn de andre.

Aurelio og Stewart Downing linket bra opp på venstrekanten. Brasilianeren har tro på Liverpools dyreste sommerkjøp.

- Det er første gang jeg har spilt med han, og vi gjorde det bra. Det var gode tegn for fremtiden. Vi behøver spillere som han som har fart på kanten. Spesielt på grunn av teknikken og farten hans. Jeg tror han vil være en god tilvekst for oss.

Venstrebacken mener at å komme tilbake igjen blant topp fire må være målet for sesongen.

- Vårt første mål må være å komme tilbake i Champions League, og når vi klarer det kan vi sikte høyere. Jeg tror alle ivrer etter å starte sesongen. Alle forventer mye fra oss etter kjøpene, men vi må tenke langsiktig i tillegg. Noen nye spillere har kommet inn, men de må få tid til å slå seg til ro.