Aurelio håper å spille en rolle

Fabio Aurelio håper å få spilletid i den andre halvdelen av sesongen, når det gjenstår 6 måneder av hans kontrakt. Han er for tiden ute med en leggskade.

Brasilianeren har foreløpig ikke spilt en eneste kamp for de røde denne sesongen, men håper å få spilletid og spille en rolle for laget det neste halvåret.

- Det viktigste for meg er å være tilgjengelig, men for øyeblikket kjemper jeg for å komme tilbake fra skade. Forhåpentligvis kan jeg få noen minutter på banen når jeg er tilbake. Det er ikke min avgjørelse, men jeg vil jobbe så hardt jeg kan for å ha sjansen. Jeg er kapabel til å klare det, sier Aurelio til Liverpoolfc.tv.

- Jeg har fremdeles seks måneder igjen av min kontrakt her, og håper å avslutte sesongen på en bedre måte enn den har startet for min del.

- Vi startet den nye sesongen med mange nye spillere, og alle må omstille seg til sine nye lagkamerater. Så langt tror jeg vi kunne ha gjort det bedre enn vi har, men vi er ikke i noen dårlig posisjon. Jeg har tro på at laget kan oppnå ting denne sesongen.

- Spillet har ikke vært dårlig, fordi sjansene har blitt skapt. Ballen har bare ikke villet i mål. Jeg tror vi må fortsette, og dersom vi skaper like mange sjanser i fremtiden vil målene komme.

Aurelio synes kampen om plassene er hard, men tror de som har fått lite spilletid til nå får sjansen i det hektiske programmet fremover.

- Det er en tøff tid hvor du har mange kamper over en kort periode. De som spiller hver uke ser kanskje ikke frem til så mange kamper tett etter hverandre, men for de som ikke har involvert er det en sjanse for spilletid, og for å vise hva de kan få til, slik Maxi har gjort.

- Vi håper å ha Stevie tilbake snart også. Jeg tror det vil bli en veldig viktig måned, men mange muligheter til å ta poeng.

- Maxi er et godt eksempel, fordi han har arbeidet hardt og gjort det bra på trening. Du vet aldri når sjansen vil komme, så du må bare være klar for å ta den. Det holder alle motivert, fordi vi vet at det er mange kamper i denne perioden, og du vet aldri hva som kan skje, avslutter Aurelio,

Han er for tiden ute me en leggskade, uten at det har blitt satt en nøyaktig dato for når han er tilbake.