Aurelio ivrig etter førstelagsspill

Fabio Aurelio har ikke figurert for Liverpool så langt denne sesongen på grunn av skadeproblemer og fremragende form av José Enrique.

Fabio Aurelio har kun vært i Liverpools kamptropp én gang denne sesongen. Det var da han var ubenyttet reserve mot Stoke i Carling Cup.
- Jeg føler meg sterk, men når du ikke får mange minutter på banen, så er ikke kampformen den samme, sier Fabio Aurelio til Liverpool Echo.

- Jeg har vært tilgjengelig mer eller mindre siden Manchester United-kampen. Jeg har trent og ventet på en mulighet til å få minutter på banen.

- Når du er i en stor klubb, må du være klar til å ta muligheten. Det er i Kennys hender om han bestemmer seg for om han ønsker å bruke meg eller ikke, men mitt ønske er alltid å være tilgjengelig.

Skadeproblemer er mye av grunnen til at 32-åringen kun har 131 kamper for Liverpool siden han kom i 2006.
- Det er ikke lett å være positiv ettersom jeg har en skadehistorikk og mange problemer. Med tiden blir du også litt frustrert. Noen ganger blir du litt nedbrutt.

- Det hjelper meg mye å vær kristen, og støtten fra familien har vært meget viktig for meg. Hver gang jeg kommer tilbake, føler jeg at jeg er i stand til å klare det,  og det oppmuntrer meg til å kjempe og se etter det jeg ønsker som er å spille kamper og trives med fotballen.