Aurelio og Jovanovic tilbake i troppen?

Kenny Dalglish uttalte under sin pressekonferanse på Melwood i ettermiddag at Liverpool kommer til å stille stort sett med det samme mannskapet mot Fulham som mot Newcastle sist helg. Fabio Aurelio og Milan Jovanovic kan imidlertid komme til å bli inkludert i troppen.

Det skulle bety at Aurelio er i ferd med å bli friskmeldt etter hamstringskaden han pådro seg etter 20 minutters spill mot Arsenal på Emirates den 17.april.

Milan Jovanovic har også slitt med en skade. Det er en kneskade som har plaget serberen. Men han skal nå altså være på bedringens vei.

Dalglish sa ellers at Martin Kelly ikke har noen sjanse til å bli skadefri i tide til mandagens kamp.

- Vi vet ikke eksakt hvilke spillere som blir tilgjengelige. Noen av våre spillere spilte for reservelaget torsdag kveld, så vi får vente og se hvilken forfatning de er i. Men vi forventer ikke å høre om skader etter torsdagens kamp eller fra trening denne uken, så det skulle bli mer eller mindre den samme troppen som til forrige kamp, uttalte Dalglish.

- Martin Kelly vil ikke bli klar. Milan har en sjanse, og det har Fabio også. Men det er tidlig ennå. Det er et par dager til kampen. Men som sagt tror jeg Milan og Fabio har en sjanse til å bli med i troppen.