Aurelio tar en ny sesong

Trass i nok en sesong der han har vært forfulgt av den ene skaden etter den andre, nekter Fabio Aurelio å gi opp kampen om å bli Liverpools faste venstreback. Brasilianeren ser frem til en ny sesong på Anfield, og vil oppholde seg i Liverpool i hele sommer.

31-åringenhar kontrakt med Liverpool i en sesong til, og insisterer på at hanikke frykter at defensive forsterkninger i sommer skal true hansposisjon i klubben.

Liverpool Echo skriver at Kenny Dalglishmed stor sannsynlighet vil hente inn en ny venstreback i sommer, oghar sett seg ut Newcastles Jose Enrique som et transfermål. Aurelio,som i helgen var tilbake på banen etter fem uker på sidelinjen meden hamstringskade, er imidlertid klar for de utfordringene som måttekomme.

- Liverpool prøver alltid å ha en så sterk tropp sommulig, og det er alltid hard konkurranse om plassene. Det er bra forlaget, og uansett hvem som kommer inn vil jeg ønske dem velkommen,uttaler Aurelio til Echo.

- Jeg er mest opptatt av å sørgefor at jeg selv er skadefri og tilgjengelig for spill, legger hantil.

- Jeg mener jeg har det som skal til for å kjempe om enplass på laget. Jeg forventer å holde meg mer skadefri neste sesongenn jeg har vært denne sesongen. Klarer jeg det, vil jeg hamuligheter til å få mer spilletid.

- Det var godt å spille90 minutter mot Villa, og det gir meg selvtillit. Jeg tror fortsattjeg er kapabel til å gjøre en god jobb for laget.

Aureliofikk 13 kamper fra start og 8 innhopp fra benken i den nyligavsluttede sesongen. 7+7 av disse var ligakamper.

Dennesommeren vil ikke brasilianeren dra hjem til Sør-Amerika. Han viloppholde seg i Liverpool hele sommeren, for å være best muligforberedt til neste sesong.

- Min kone skal føde i nestemåned, så vi blir her. Jeg vil jobbe hardt hele sommeren, ogforberede meg på preseason. Jeg gjør alltid litt ekstra trening, ogjeg vil forsøke å forberede meg selv bedre og gjøre mer enn detnormale treningsarbeidet som klubben gir hele troppen. Jeg håper atneste sesong blir langt bedre for meg når det gjelder spilletid ogprestasjoner.

Aurelio tror på en lys fremtid for Liverpoolunder Kenny Dalglish.

- Det ble en skuffende avslutning påsesongen, men ser man på annen halvdel av sesongen så har vi gjortstore fremskritt. Vi slo flott tilbake etter at Kenny tok over. Nåsetter vi oss nye mål for neste sesong.

- Vi skal ikke spillei Europa, og kan konsentrere oss om ligaen. Det er det viktigstemålet for oss neste sesong, og vi håper å komme høyere påtabellen.