Aurelio ute en måned

Peter Brukner opplyser at Aurelio blir ute en måned med en hamstringskade. Kneskadede Agger rekker neppe bortekampen mot Braga. Mer trolig med retur neste uke. Fin fremgang for Shelvey.

Fabio Aurelio må belage seg på en måned på sidelinjen etter at han pådro seg en hamstringskade i 3-1-seieren mot Manchester United på søndag. Liverpools medisinske sjef, Dr Peter Brukner, opplyser at forsvarsspilleren blir ute i fire uker.
- Han har en betydelig hamstringskade. Dessverre blir han sviktet av kroppen sin. Han spiller alltid bra når han er skadefri. Vi har håndtert ham forsiktig fordi han har ikke spilt to ganger i uken, men denne kom bare ut av det blå, uttaler Brukner til Liverpoolfc.tv.

- Han hadde en mindre adductorstrekk et par uker tidligere. Vi har rehabilitert ham. Han trente hele uken uten problemer i det hele tatt.

- Han blir ute en måned, så det er en nedtur. Det er delvis rift. Det er hva vi kaller en andregrads hamstringskade. Martin Kelly har tilsvarende, og slike skader tar tre eller fire uker.

- Han er tydeligvis veldig nedbrutt. Det var et trist syn å se ham gå av banen. Han er frustrert fordi han spilte bra på søndag. Han så fram til å få en rekke med kamper, men slik gikk det ikke.

Brukner avslører også at det går sent med Daniel Aggers rekonvalesens. Midtstopperen har en kneskade. Torsdagens Europa League-kamp mot Braga kan komme for tidlig for dansken.
- Daniel fikk et stygt spark på siden av kneleddet. Det er et uvanlig sted å få en skade. Slikt tar tid, og han er litt av en treg healer. Han er fortsatt ikke 100 prosent, så vi får se om han blir frisk til kampen denne uken. Det er mer sannsynlig at det blir til neste uke.

Liverpool vil fortsatt være uten Martin Kelly (hamstring) og Jonjo Shelvey (kne), men begge viser fin fremgang.
- Martin har en lignende hamstringskade som Fabio. Han har en delvis rift av andregrad i hamstringen. Men han løper igjen nå. Han viser fin fremgang, men han er sannsynligvis ikke tilbake før landskampene. Så vi ser mot kampen etter landskampene. Det vil gi ham fem uker, noe som er en god periode for rekonvalesens.

- Vi er også fornøyd med Jonjos fremdrift. Han jobber hardt for å styrke senen som er skadet.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjerPrøv denne linken