Avansement nesten klart

Liverpool er så godt som videre i NextGen Series etter at Wolfsburg og Molde spilte 3-3. Liverpool har tre poeng og 12 plussmål mer enn Molde før begge lag skal møte Sporting.

Liverpool har nesten sikret avansement i den europeiske U19-turneringen NextGen Series etter at Wolfsburg og Molde spilte 3-3 i Tyskland. Wolfsburg så ut til å gå mot tre poeng, og ville dermed passert Liverpool på tabellen, men rotet vekk 3-1-ledelsen i sluttminuttene. Molde reduserte i det 88.minutt, før utligningen kom tre minutter på overtid. Det uavgjorte resultatet gavnet Liverpool best.

Liverpool ble liggende på 2.plass i gruppe 2, mens VfL Wolfsburg er utslått. Liverpool og Molde har begge igjen å møte gruppeleder Sporting Lisboa. Liverpool har imidlertid tre poeng og 12 plussmål mer enn Molde, så kun et stortap for Liverpool og en storseier for Molde vil forhindre at Rodolfo Borrells mannskap går videre til sluttspillet. Ved poenglikhet rangeres lagene etter best målforskjell, deretter flest scorede mål og så innbyrdes oppgjør.

Liverpools avsluttende kamp mot Sporting Lisboa i NextGen Series er flyttet fra tirsdag 15. november til onsdag 16. november, melder nextgenseries.com. Avspark på Estadio Alvalade er klokken 21.00 skandinavisk tid. Molde møter Sporting Lisboa på Aker Stadion lørdag 12. november.