Ayala i Derby ut sesongen

Liverpool FC bekrefter at Daniel Ayala har gått på utlån til Derby County ut sesongen. Nigel Clough godt fornøyd med avtalen.

Det har vært litt frem og tilbake omkring utlånet av Daniel Ayala til Derby, grunnet hamstringskaden 20-åringen pådro seg under spill for Hull tidligere i sesongen. Men nå bekreftes det at spanjolen har sluttet seg til Derby County, og skal spille for dem frem til sesongslutt.

Ayala står bokført med fem førstelagskamper for Liverpool. Han tilbrakte som nevnt første havldel av 2010/11 på lån i Hull City, og spilte 12 kamper for dem før han returnerte til Liverpool helt på tampen av desember måned.

Ayala går nå rett inn i Derbys tropp til morgendagens hjemmekamp mot Leicester i The Championship.

- Vi er glade for at vi har klart å hente Daniel hit for resten av sesongen. Ikke minst med tanke på at han har vært etterspurt, og at det var flere klubber som ønsket å hente ham på lån, sier Derby-manager Nigel Clough til Championship-klubbens offisielle nettsted.

- Jeg ønsker å takke Kenny Dalglish og Liverpool for at de bestemte seg for at Derby er beste sted for Daniel på det nåværende stadiet i hans utvikling. Han er en talentfull forsvarer, som vi har sett spille flere ganger. Jeg føler han har kvalitetene som kreves for at vi skal bli bedre defensivt. Vi føler ikke vi har vært gode nok på den biten i det siste, fortsetter Clough.

- Denne avtalen har vært på beddingen i flere uker. Vi har vært tålmodige, og nå har vårt harde arbeid betalt seg. Vi er glade for å ha Daniel med oss, avslutter Clough.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjerPrøv denne linken