Ayala velger Premier League?

Hull City har fått akseptert et bud på £850 000 for Daniel Ayala, men i Hull-leiren frykter man nå at Liverpool-stopperen velger Premier League-fotball med Swansea dersom waliserne matcher dette budet.

Hull hadde håpet å komme til enighet med Daniel Ayala om hans personlige betingelser denne uken. Men tigrenes planer har fått seg et skudd for baugen fordi Swansea forsøker å kapre overgangen.

- Vi mener vi har kommet med et godt tilbud, men vi er ikke sikre på hvor Daniel og hans agent ser fremtiden sin, innrømmer Hulls assistentmanager Craig Shakespeare overfor This is Hull and East Riding.

- Vi vil elske å få ham tilbake hit, men det er en annen klubb involvert, legger han til.

Ipswich skal også ha kontaktet Liverpool angående Ayala i løpet av sommeren, men Paul Jewell holder kortene tett til brystet.

- Jeg ønsker å gjøre mine forretninger i det stille. Jeg kommer ikke til å kommentere spekulasjoner, siteres Ipswich-manageren.

Hull har desperat behov for en ny stopper, ettersom Paul McShane vil være ute med skade til oktober. Dermed har de kun Jack Hobbs, James Chester og unge og uprøvde Sonny Bradley å rutte med. Ifølge This is Hull and East Riding skal Hulls sportslige ledelse ha satt opp en liste med potensielle transfermål dersom Ayala skulle glippe.