Babel får FA på nakken

Det engelske forbundet bebuder at de vil forfølge saken, etter at Ryan Babel postet en link til et bilde av dommer Howard Webb iført Manchester United-trøye på sin Twitter-konto. Paul Dalglish er heller ikke nådig mot dommer Webb på Twitter.

Webb forærte hjemmelaget et straffespark da Dimitar Berbatov filmet i feltet i åpningsminuttet på Old Trafford i dag, og en halvtime senere ga han Steven Gerrard et strengt idømt rødt kort.

Etter kampen la Babel ut en link til nevnte bilde på sin Twitter-konto og skrev «Og de sier han er den beste dommeren. For en vits.»

- Vi kommer definitivt til å forfølge denne saken, sier det engelske fotballforbundet i en kort kommentar til nyhetsbyrået Associated Press.

King Kennys sønn, Paul Dalglish, er heller ikke nådig mot dommer Webb på Twitter. Han har også postet en link til et bilde av Webb i Manchester United-trøye, med armen rundt Alex Ferguson.

«Howard Webb MBE. Manc of the Busby Era. Jeg er normalt ikke bitter, som dere vet, men det er et annet regelverk mot dem. Fergie har dukketeaterdukken Howard Webb i en streng.»

«United får alltid slike røde kort-avgjørelser til sin fordel på hjemmebane etter at deres spillere forfølger dommeren. For meg var det gult, men jeg kan skjønne hvorfor det ble gitt.»

Dalglish junior la senere ut følgende Twitter-melding:

«Registrerte at jeg akkurat ble sitert i The Guardian. Må være forsiktig med hva jeg tweeter nå antar jeg. Må respektere min fars nye posisjon. Beklager.»

Babel har også i ettertid lagt ut en unnskyldning for sin Tweet, og har fjernet meldingen fra sin konto.

«Jeg ber om unnskyldning dersom de tar bildet jeg linket seriøst. Dette var kun en følelsesmessig reaksjon etter å ha tapt en viktig kamp. Beklager Howard Webb.»