Barrett: City lar Bellamy gå

Tony Barrett skriver at Manchester City kommer til å la Craig Bellamy gå til Liverpool på fri overgang. Han hevder AC Milan må betale £7M for Alberto Aquilani dersom han spiller 25 kamper.

Tony Barrett er muligens den mest velinformerte journalisten når det kommer til Liverpool FC. Han hevder i dag at Manchester City kommer til å la Craig Bellamy gå gratis til Liverpool for å få han av lønningslista. Waliseren selv føler at han har krav på kompensasjon fra gamleklubben for å forlate dem og gå til Liverpool, ettersom han enda har tid igjen av sin lukrative kontrakt.

Kenny Dalglish har lenge beundret 32-åringen, og leder jakten på spilleren selv om Harry Redknapp og Tottenham også har vist sterk interesse. Liverpool-manageren tror Bellamy vil linke godt opp med både Andy Carroll og Luis Suarez, og tror han vil være en spiller som kan utrette ting som innbytter.

Tony Barrett skriver videre at summen AC Milan må betale dersom Alberto Aquilani klarer 25 kamper for dem på utlånet neste sesong er £7 millioner, noe som er en bedre avtale enn de €6 millionene italiensk presse har skrevet om.