Barrett: Purslow hentet Cole

Times-journalist Tony Barrett har hatt en såkalt nettprat med sine lesere i dag. Der avslører han blant annet at det verken var Rafael Benitez eller Roy Hodgson som hentet Joe Cole til klubben. Christian Purslow tillot også at det ble skrevet inn nye klausuler i kontraktene til Reina og Torres, slik at duoen har muligheter til å forlate Liverpool til sommeren.

Barrett gir Purslow kreditt for å ha vært med å fjernet Tom Hicks og George Gillett, men foruten det står ikke den tidligere administrerende direktøren særlig høyt i kurs hos den godt informerte Liverpool-journalisten.

- Det var Purslow som valgte ut og ansatte Roy Hodgson. Purslow begynte å bearbeide Joe Cole tidlig på nyåret i fjor, selv om Benitez ikke ville ha ham. Purslow sørget for at det ble satt inn klausuler i kontraktene til Reina og Torres, som gjør at de begge kan forlate klubben i sommer dersom visse kriterier oppfylles. Purslow fortalte Reina at han kunne velge sin egen keepertrener etter at Xavi Valero forlot klubben, men i neste øyeblikk ble Reina påtvunget 68 år gamle Mike Kelly. Utlånet av Insua står også på Purslows liste. Å la ham gå, for så å hente inn Paul Konchesky til en samlet kostnad på over £4M var ekstremt håpløst, mener Barrett.

- Purslow er fortsatt tilknyttet Liverpool FC, men kun i navnet. Han har ingenting han skal ha sagt i forhold til de nye eierne og deres avgjørelser. Ut fra det kan dere trekke deres egne konklusjoner, fortsetter han.

Ellers avslørte Barrett under dagens nettprat at Liverpool definitivt har hatt Ajax-spissen Luis Suarez.i kikkerten.

- Både Damien Comolli og hans forgjenger, Eduardo Macia, har sett Ajax jevnlig denne sesongen. Jeg aner ikke om en overgang er nært forestående (slik det går rykter om, red.anm.), men jeg hører stadig vekk disse ryktene, så du vet aldri.