Beating Berlusconi har norgespremiere i kveld

Teaterstykket ”Slå Berlusconi” har premiere i Tromsø i kveld. Stykket er en lidenskapelig komedie med et politisk hjerte, der handlingen er lagt til Champions League-finalen i Istanbul.

Den engelske forfatteren John G, Davies har skrevet ”Beating Berlusconi”, en gripende historie – bygget rundt fotballen. En historie som gjennom gråt og latter, og med stor kjærlighet til menneskene som medvirker, gir et innblikk i livet.

Handlingen bygger rundt den sanne historien om den dedikerte Liverpool-suporteren Kenny, som under den udødelige Champions League-finalen i Istanbul i 2005, mellom Liverpool FC og AC Milan, roter seg bort inne i stadionanlegget. Tilfeldigheter fører ham opp i losjen til Milan-eier og president Berlusconi, hvor Milan leder 3-0 ved pause.

Gjennom Kennys lidenskaplige forhold til fotballen og Liverpool FC, møter vi hans familie, hans venner og andre dedikerte supportere, og vi blir med på en manns reise for å gjenoppdage troen på seg sjøl, sin familie, sin klubb, sin by og sin klasse. Og hans forståelse til sist for at ”mennesket er ingen øy aleine”.

”Slå Berlusconi” er en lidenskaplig komedie med et politisk hjerte.

Typegalleriet i stykket er mangfoldig og blir alle gestaltet av skuespiller Finn Arve Sørbøe.

Mer informasjon, om blant annet datoer for forestillingene og billettkjøp, finner man ved å klikke på denne linken.