Beating Berlusconi i Bodø

Forestillingen «Slå Berlusconi» med Finn Arve Sørbøe blir satt opp i Bodø kulturhus lørdag 19.november kl. 19.30.

Liverbirds Bodø har vært så heldige å få spesialpris på denne en-manns-komedien med Finn Arve Sørbøe til kr 200.- pr billett (maksimalt to billetter pr. medlem).

Handlingen bygger rundt den sanne historien om den dedikerte Liverpool-suporteren Kenny, som under den udødelige Champions League-finalen i Istanbul i 2005, mellom Liverpool og AC Milan, roter seg bort inne i stadionanlegget. Tilfeldigheter fører ham opp i losjen til statsminister og Milan-eier Berlusconi. Milan leder 3-0 ved pause, men da Liverpool mot alle odds snur kampen i 2. omgang, blir Kenny kastet ut. Han får allikevel oppleve seieren, men nå sammen med sine gamle Liverpool-helter.

Gjennom Kennys lidenskaplige forhold til fotballen og Liverpool FC, møter vi hans familie, hans venner og andre dedikerte supportere, og vi blir med på en manns reise for å gjenoppdage troen på seg sjøl, sin familie, sin klubb, sin by og sin klasse. Og hans forståelse til sist for at ”mennesket er ingen øy aleine”.

Det vrimler av gjenkjennelige karakterer i ”Slå Berlusconi”. Morsomme, tragiske, kloke, men først og fremst gjenkjennbare og troverdige mennesker, med hovedpersonen Kenny i spissen. Alle karakterene spilles av fortelleren, kun èn skuespiller forteller hele historien, nemlig Finn Arve Sørbøe.