Begge managerne hyller Suarez

Både Kenny Dalglish og Neil Warnock hyller matchvinner Luis Suarez etter at Liverpool vant 1-0 over QPR på Anfield, i en kamp hvor de røde dominerte stort og hadde to nye baller i treverket.

Bursdagsbarnet Charlie Adam serverte et nydelig innlegg som Luis Suarez umarkert kunne heade i hjørnet like etter pause. Det avgjorde kampen til Liverpools fordel.

- Overskriftene i pressen preller av ham, gjør de ikke? I morgen vil det være triveligere overskrifter om ham i avisene. Han scoret med hodet, noe som ikke er hverdagskost, og han spilte veldig bra, var Kenny Dalglish sin beskrivelse av Luis Suarez etter kampslutt.

Noe hans kollega Neil Warnock var helt enig i.

- Jeg synes Suarez var fenomenal i dag. Det hadde vært en fornøyelse å være hans manager. Jeg synes det var passende at den suverent beste spilleren på banen gjorde vinnermålet, sa Warnock.

Dalglish følte at hans lag vant kampen fortjent.

- En del av fotballen vi spilte i første omgang var strålende. Vi vil fortsette å gjøre det vi gjør nå. Vi kan ikke forandre det vi har tro på. Det var en utmerket prestasjon, der vi skapte mange sjanser. Vi fikk ett mål, og de scoret ikke. Tre poeng for oss. Poengmessig er det intet mindre enn vi fortjente, men vi hadde kanskje fortjent flere scoringer. Men ett mål er nok, når det andre laget ikke får lov til å skape sjanser.

- Spillerne utviste stort mot og tro på at de skulle fortsette det de har holdt på med, og det er pasninger og bevegelser, komme inn i straffefeltet og skape sjanser. En dag kommer vi til å sette dem.

Warnock var helt enig med Dalglish i at hjemmelaget fortjente alle tre poengene.

- De slår pasninger for moro skyld. Med de spillerne de har, vil de skape trøbbel for alle lag. De var det beste laget. De fleste på tribunen i kveld ville ha trodd at vi skulle tape med fire eller fem mål, men vi viste styrke i forsvar.