Bellamy var med å senke Norge

Bellamy scoret ett mål og var involvert i forarbeidet til den tredje scoringen da Wales vant 4-1 mot Norge. England slo Spania 1-0. Johnson spilte hele kampen. Downing og Reina fikk 45 minutter.

Craig Bellamy var svært toneangivende for Wales i privatlandskampen mot Norge i Cardiff. Wales tok ledelsen allerede i det 11. minutt på et skudd fra Tottenhams Gareth Bale. Fem minutter senere økte Bellamy til 2-0. Han mottok ballen på egen banehalvdel og avanserte forbi hele Norges midtbaneledd. Fra venstre vinklet angriperen løpet sitt upresset innover. Med høyrefoten skrudde han ballen flott forbi Rune Almenning Jarstein fra 16-meterstreken. Erik Huseklepp reduserte for Norge i det det 61. minutt. I det 88.minutt var det klart for et flott forarbeid fra Bellamy. Lynhurtig løp han med ballen fra midtstreken. Et stykke utenfor straffefeltet fant han Gareth Bale på venstre med en presis pasning. Tottenham-spilleren la nydelig inn til Wolverhamptons Sam Vokes som enkelt kunne sette ballen i mål fra kort hold. Samme mann fastsatte resultatet til 4-1 minuttet senere. Bellamy ble byttet ut i det 91. minutt.

I møtet mellom England og Spania på Wembley var tre Liverpool-spillere i aksjon. Glen Johnson spilte hele kampen, mens Stewart Downing og Pepe Reina ble byttet inn i pausen.  Kampens eneste mål ble satt inn av Chelseas Frank Lampard i det 49.minutt. James Milner slo et frispark inn i feltet. Darren Bent headet i stolpen, men Lampard kunne enkelt heade returen i åpent mål. Pepe Reina var sjanseløs på scoringen.