Benítez møter fansen

Supportere får anledning til å stille Rafael Benítez spørsmål om hans tid på Anfield på to ulike arrangement til støtte for hans kones veldedighetsorganisasjon. Arrangementene går av stabelen 15. og 16. oktober.

Rafael Benítez vil være hovedtrekkplasteret på en gallamiddag på BT convention centre i Liverpool 15. oktober.  Påfølgende kveld vil han være på Empire Theatre for “An Audience With Rafa Benítez”.

Hans kone Montse offentliggjorde nylig planer om å danne sin egen stiftelse som vil komme en rekke veldedighetsorganisasjoner til gode. Disse to evenementene vil gi stiftelsen en god start.

Benítez ledet Liverpool til Champions League-seier i Istanbul i 2005 og til FA-cuptriumf 12 måneder senere. Hans seks år lange karriere på Anfield var over i fjor sommer.

- Vi forsøker å gi noe tilbake til fansen og folk som alltid har støttet oss, sier Rafael Benítez til Liverpool Echo.

- Min kone har vært involvert i en rekke veldedighetsorganisasjoner tidligere. Nå har vi lansert en stiftelse for å forsøke å organisere ting.

- De to arrangementene vil støtte stiftelsen med penger til veldedige formål som Hillsborough Family Support Group og Lily Centre.

- Samtidig er det en god måte å ha kontakt med fansen og forklare dem om tiden jeg hadde i klubben og hva vi forsøkte å gjøre.

- Jeg er sikker på at folk vil spørre: “Hvorfor gjorde dere ditt og datt?” De kan for eksempel spørre om hvorfor jeg brukte Harry Kewell eller hvorfor vi benyttet sonemarkering – alt mulig.

- Vi skal snakke om Istanbul, Athen, taktikk og alt som skjedde mens jeg ledet laget.

Benítez skilte lag med Inter i desember. Han og hans familie returnerte til Wirral og er fast bestemte på å være med å sørge for at Montses stiftelse blomstrer.
- Nå har jeg noe tid og jeg har mulighet til å hjelpe og støtte. Når du er manager i en fotballklubb, er tid vanligvis noe du ikke har.

- Min kone har støttet mange veldedige formål, og med lanseringen av hennes stiftelse vil det bli lettere å håndtere.

- Folk i denne byen har alltid støttet oss. Når jeg går i gatene, føler jeg kjærlighet fra mange av dem. Disse arrangementene er en mulighet for meg til å vise folk at jeg har stor respekt for dem.

“An Audience With Rafa Benítez” vil gå av stabelen søndag 16. oktober, dagen etter Liverpool-Manchester United. Billetter koster fra £30 til £45, og er tilgjengelig fra i morgen på www.liverpoolempire.org.uk .

En rekke ulike pakker for gallamiddagen er tilgjengelig. Mer info om begge arrangementer finnes på www.escapehospitalityandevents.com