Benekter at van Wolfswinkel er klar for Napoli

Enkelte europeiske medier har i kveld hevdet at den Liverpool-linkede Utrecht-spissen Ricky van Wolfswinkel er klar for Napoli. Dette benekter en av spillerens rådgivere.

- Etter hva jeg kjenner til, er det ingenting i disse ryktene, uttaler Ricky van Wolfswinkels italienske representant, Marco De Marchi, til Calciomercatoweb.it.

- Jeg har tillatelse fra hans agent, Louis Laros, men jeg tror ikke det er store sjanser for at vi får se spilleren i Italia i januar. Jeg har også snakket med direktøren i Utrecht, og dette er en nyhet uten rot i virkeligheten. Det er en ting å hevde at en spiller har blitt lagt merke til av et lag, noe helt annet å hevde at det er reell interesse, fortsetter De Marchi.

- Han gjør det utvilsomt bra, og har scoringer i blodet. Hans markedsverdi øker dramatisk, og det er normalt at han blir linket til den og den klubben. Men jeg tror ikke spillere av denne typen vil flytte på seg i januarmarkedet. Hans kontrakt går ut i 2013. Utrecht var smarte som hentet ham fra Vitesse for to år siden. Med tiden vil han bli enda mer etterspurt.