Blackpool låner ingen fra LFC

Det var spekulert i at Blackpool ville få spillere på lån for den kommende sesongen som del av Adam-overgangen. Blackpool Gazette benekter at det var aktuelt, men at klubben muligens kjøper to unggutter fra Liverpool utenom.

Som The Guardian meldte i går, kommer ikke Liverpool til å sende noen spillere på utlån til Blackpool i forbindelse med overgangen til Charlie Adam. Lokalavisen Blackpool Gazette hevder at det aldri var aktuelt at Jonjo Shelvey, Stephen Darby eller Danny Wilson kunne komme på utlån som en del av avtalen. Lokalavisen hevder derimot at "The Seasiders" kan komme til å sikre seg to unggutter fra Liverpool på permanent basis, men det vil ikke ha noe med Adam-avtalen å gjøre. Hvem disse to er, blir det ikke sagt noe om.

Ellers hevder også Blackpool Gazette at avtalen skal være verdt £7 millioner - noe som er en halv million mer enn de rødes høyeste bud i januar. Ian Holloway og hans lag drar på treningsleir til Portugal i morgen, og begge partene var ivrig på å få sluttføre overgangen før dette. På et møte på tirsdag skal man ha blitt enig om overgangssum, mens de resterende detaljene ble håndtert i går.

Charlie Adam fikk så beskjed om å kjøre til Merseyside for sin medisinske sjekk. Han møtte Kenny Dalglish på Liverpool sitt akademi i Kirkby, før manageren selv kjørte han til Melwood hvor han undergikk den obligatoriske helsesjekken. Det er ventet at overgangen blir offisielt underskrevet og klar i dag.