Boot Room Sports Cafe blir kjede

For et drøyt år siden åpnet Liverpool FC Boot Room Sports Cafe på Anfield. Restauranten innunder The Kop har blitt en kjempesuksess, og nå skal restaurantkonseptet ut i verden.

Det første som skjer er at Liverpool FC åpner en Boot Room Sports Cafe nummer to, før en global ekspansjon altså står på menyen.

Liverpool Daily Post melder at restaurant nummer to vil bli lokalisert i Chesire Oaks Designer Outlet Village, som ligger i Ellesmere Port på andre siden av elven Mersey i forhold til Liverpool. Denne restauranten vil ha plass til 230 gjester, og vil ha samme interiør som restauranten på Anfield.

- Boot Room Sports Cafe på Anfield har vært en enorm suksess, og vi er veldig spente når vi nå åpner høykvalitetsrestaurant nummer to, som Liverpool-fans og besøkende på Chesire Oaks kan nyte godt av, uttaler administrerende direktør i LFC, Ian Ayre.

- Cheshire Oaks har en strålende lokalisering, og er Storbritannias største senter av sitt lag. Den nye restrauranten vil skape 50 arbeidsplasser nå til å begynne med, fortsetter han.

- Dette er første steg på veien til å utvide dette restaurantkonseptet utenfor Liverpool. Vi er allerede i diskusjoner med en rekke folk som er interessert i å åpne Liverpool FC Boot Room-restauranter over hele verden, avslører Ayre.