Borrell glad for ett poeng

Trener Rodolfo Borrell innrømmer at han er lettet etter at Liverpool fikk et sent utligningsmål i gårsdagens kamp mot Wolfsburg i NextGen Series.

Et selvmål av Marvin Kleihs foran The Kop tre minutter før slutt, førte til at Liverpool fikk med seg det ene poenget fra kampen. Borrell var fornøyd med å ha kapret ett poeng, men var langt fra fornøyd med hvordan hans elever spilte.

- Vi er takknemlige for at vi fikk uavgjort, men kampen sett under ett er jeg skuffet over vårt spill. Vi spilte under pari. Jeg synes vi var unøyaktige, og spesielt gjaldt dette i første omgang. Vi ble litt bedre etter pause, men vi må jobbe hardt hver dag for å forbedre oss, uttaler spanjolen til Liverpoolfc.tv.

- Det eneste positive for meg med denne kampen var at vi ikke tapte den. Vi må spille langt bedre enn dette når vi reiser til Wolfsburg i neste uke, føyer han til.

Liverpool kunne ha vunnet kampen på overtid, da innbytter Adam Morgan var igjennom, men avslutningen gikk utenfor.

- Jeg trodde Adam skulle score, for han er en god målscorer. Det var en god sjanse, men slike ting skjer, sier Borrell.

Midtstopper Stephen Sama innrømmer at spillet før pause var under pari.

- Vi gjorde en stor feil i forkant av deres mål, men jeg synes vi kom sterkt tilbake i annen omgang. Manageren var ikke fornøyd med prestasjonen vår i første omgang, og han fortalte oss at vi måtte ha mer tro på oss selv etter pause. Jeg syntes vi hadde det, og vi er glade for å ha fått uavgjort, sier Sama.